Afscheid groep 8 2024


5 juli - Vandaag heeft groep 8 afscheid genomen van de Mare en hun basisschooltijd.
Om hier een onvergetelijke dag van te maken, was er voor groep 8 van half negen 's morgens tot half negen 's avonds van alles te doen.

Zo werd er 's morgens in de eigen groep een quiz gespeeld, waar kinderen lootjes konden verdienen. Hierna kwam een spannende tik-tak-boem ronde, waar de kinderen vragen moesten beantwoorden en meer lootjes konden verdienen of hun lootjes juist verliezen. aan het eind van de ochtend was er 1 winnaar en die ging naar huis met een zomereditie van Twister.

's Middags stond er een lunch voor de 8e groepers klaar en na de lunch waren drie workshops waar de kinderen aan hebben deelgenomen. Zo was er een workshop Graffiti, een workshop slagwerk en er was een silent disco.

's Avonds kwamen de kinderen met hun ouders naar school en werden verwelkomd onder zomerse klanken op de rode loper. Onder het genot van een drankje konden ouders en kinderen nog even bijkletsen. Na de toespraak van de directeur gingen de ouders naar de klas, waar de kinderen hun getuigschrift uitgereikt hebben gekregen van hun eigen leerkracht. Er werden toespraken gehouden, filmpjes en foto's bekeken en voor de kinderen lagen nog een aantal verrassingen klaar, zoals een mooi portret van groep 8 en een pennenset van de Mare.

Als afsluiting heeft groep 8 in het Maretheater voor de ouders en leerkrachten een prachtige voorstelling opgevoerd.
Bekijkt u hieronder alle foto's van deze feestelijke dag. (Bekijkhier de bewegende beelden van de voorstellingen)

Lunch

Workshop Slagwerk

Workshop GraffitiSlient DiscoAvondprogramma - Rode Loper

Avondprogramma - Receptie

Avondprogramma - Theatervoorstelling

 

Traditionele Afscheidsfoto groep 8 2024