Boezemvriend/Hartsvriendin

Heb jij een boezemvriend of een hartsvriendin?
Laat het Mare Magazine dan weten en wie weet stuurt de schoolkrant
jou dan wel met je vriend of vriendin gezellig naar de bioscoop.
Wat moet je doen??
Stuur een e-mail naar mm@obsdemare.nl  en schrijf daarin,
waarom jullie zulke goede vrienden zijn en wat jullie samen allemaal doen. 
Stuur er ook een leuke foto van jullie twee bij.
In iedere schoolkrant wordt aan de origineelste inzender een bioscoopbon uitgereikt !!!!
 
Beste Mare Magazine
Hoi wij zijn Sierra en Noa uit B5. Wij willen meedoen aan de categorie boezemvriend/hartsvriendin voor de mare magazine. Wij kennen elkaar al 8 jaar en we zitten al samen in de klas sinds groep 1. We doen heel veel leuke dingen samen. We werken altijd samen in de klas en buiten zijn we ook altijd samen.  En meestal na school spreken we af en dan zijn we meestal buiten. We zijn samen naar de efteling geweest,en ook naar de bioscoop met onze oude bso. We zijn twee keer samen naar de happy italy geweest. En we zijn bij elke verjaardag van elkaar geweest sinds dat we 4 waren.We hadden voor mijn vorige verjaardag een disco feest bij mij thuis een natuurlijk was Noa daar ook bij.We zijn ook samen naar jump xl geweest, en toen we 5 waren zijn we ook samen naar de monkey town geweest. Met sportdag in groep 7 stonden ik en Noa bij het onderdeel estafette voor groep 3/4/5. Waarom wij zulke goede vrienden zijn:We zijn
gewoon altijd samen en we doen altijd alles samen, we hebben ook dezelfde humor en dezelfde interesses. we zijn altijd blij voor de ander en we willen altijd het beste voor elkaar. We zijn ook heel blij dat we elkaar hebben ontmoet. En we zijn allerbeste vriendinnen voor altijd. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om dit te lezen.
 


 
Jill en ik waren al hartsvriendinnen toen we 1 waren. Onze moeders waren al vriendinnen en wij werden ook vriendinnen. 
Elke maandag komt ze gelijk uit school met ons mee en zij eet dan ook gezellig bij ons.Soms hebben we een discussie  maar dat hoort erbij! We gaan zelfs samen op skivakantie en ook weekendjes weg , bijvoorbeeld naar Moviepark en de Ardennen
en dat is echt SUPER GEZELLIG !!!!   Lieve groet Bobbi & Jill
 
  
 
  
Hoi iedereen, 
Ik heb een beste vriend, Nikola. Toen ik 2 jaar was verhuisden wij naar de Langenhorst en ik kreeg een buurjongen Nikola hij was toen ook 2 jaar. Al gauw zaten wij bij elkaar in de tuin te spelen. In de zomer picknickten we samen in de tuin of speelden we op het plein tegenover Nikola's huis Nikola ging eerder dan mij naar de basisschool de mare en zijn moeder raadde mijn moeder ook aan om mij ook op dezelfde basisschool  te zetten. We kwamen niet in dezelfde klas, maar we gaan altijd samen naar school en komen altijd samen naar huis. Na schooltijd spelen we ook altijd samen en soms logeren we bij elkaar.
Wat onze vriendschap zo bijzonder maakt is dat we soms ruzie hebben maar wij altijd eruit komen. We hopen dan ook  voor altijd vrienden te kunnen zijn. We hebben ook een eigen begroeting die gaat zo je gaat met je rechterhand naar links dan weer terug en dan een box en daarna.... EEN KLAP OP JE GEZICHT! en dat is onze begroeting. 
            geschreven door Devin  en Nikola  

 
   
 

 
Beste Mare,
Wij willen ons opgeven voor de hartsvriendinnen. Omdat we vinden dat we beste hartsvriendinnen zijn! We gaan jullie uit leggen waarom we ons opgeven. Wij kennen elkaar al 3 jaar. Toen we eenmaal bij elkaar in de klas zaten werden we al snel vriendinnen. We doen alles met elkaar! En we zijn ook van plan om samen naar de middelbare school te gaan. Nu dat mijn beste hartsvriendin een gescheurde meniscus heeft help ik haar elke dag. Wat we ook nog willen vertellen is dat we samen op Taekwando zitten. En afgelopen zomer hebben Amira's ouders bijna 500 km gereden in Marokko, zodat Amira op bezoek kon bij Amani. Dit was erg leuk, zo hebben we elkaar op vakantie ook kunnen zien. En natuurlijk appten we elkaar elke dag.
Groetjes, Amira en Amani 

 
  
   
 
Zina en ik zijn al sinds groep 1 vriendinn en en zitten bij elkaar in de klas Helaas nu niet meer. Ik ben in groep 5 naar een andere juf gegaan, nu hebben we ook geen pauze meer samen. Zina is mijn beste vriendin omdat ik alles kan zeggen tegen haar en we doen ook leuke dingen samen.
Groetjes Annalynn
  
 
    
 
hoi wij zijn Paulina en Maroua(B10)Emoji
we zijn al sinds goep 4 hartsvriendinnen.Emoji
we zijn nooit te breke !!!!!!!Emoji
we hebben nooit ruzie.Emoji
het zou heel lollig zijn als we naar de bios met z'n 2en gingenEmoji
we zijn altijd bij elkaarEmoji
we schrijven ons in omdat we al lang bff zijnEmoji
we hebben altijd heel veel lolEmoji
als wij bij elkaar zijn is het een chaosEmojiEmojiEmoji
we zouden graag in het Mare Magazine komen
  
 
 

 
Hoi,ik ben Chayenne B6 en ik ben hartsvriendinnen♥met Priscilla B6. We kennen elkaar sinds ons 6de. We wonen ook heel dicht bij elkaar. En maken haast nooit ruzie. En als we ruzie hebben is het altijd weer meteen goed. Daarom schrijven we ons in. We zouden heel graag samen naar de bioscoop willen. En wij zijn nooit te breken. We spelen haast ook elke dag met elkaar dan hebben we heel veel lol. Wij hopen in de maremagine  te  komen en samen naar de bioscoop te gaan Lekker gezellig met zijn tweeen. Groetjes Chayenne & Priscilla♥